lampen

Voordelen van oosterse lampen

Een oosterse lamp kent veel voordelen in dit artikel lichten we er een paar toe en geven kooptips. Oosterse lampen komen uit niet zo heel verassend oosterse exotische landen zoals India maar ook Marokko en Egypte. De lampen worden daar met de handgemaakt door professionele vaklieden. Zoiets is alleen nog mogelijk in dat soort landen. In Europa wordt alles vrijwel machinaal gemaakt. Dat heeft zo zijn voordelen, maar massa productie begint uit de toon te raken en steeds meer mensen snakken naar handgemaakte producten in het huis.

Oosterse lampen worden dus met de hand gemaakt, waardoor iedere lamp uniek is. Geen lamp is hetzelfde, er zal altijd kleine verschillen zijn. Dit past perfect bij onze huidige tijdsgeest. Verder moet je weten dat oosterse lampen een prachtige projectie geven, het lichtspel dat deze lampen maken zorgen voor een bijna magische sfeer. Denk aan de 1001 nachten sfeer. Juist dat effect breng je teweeg met een oosterse lamp. De oosterse hanglamp doet dit dan nog het best. Zie hier voorbeelden van authentieke oosterse hanglampen: bezoek ghalia.nl. Dit soort lampen zijn een toevoeging voor iedere woonkamer van de hoogste waarde.

Daarentegen kun je ook een oosterse lamp aan de muur hangen indien je geen mogelijkheid hebt of geen zin hebt om een plafondlamp te installeren. Hier kan men vinden: ghalia.nl – oosterse wandlampen winkel.

Ten slotte, zijn er ook nog oosterse staande lampen of tafellampen. Die zijn helemaal makkelijk aan te brengen in uw interieur, die hoeft u alleen maar neer te zetten en klaar is kees.

Een tip dan nog is om naast een lamp ook een berber kleed te kopen. Met een kleed en een lamp kunt u het uiterlijk van een kamer in een handomdraai onderste boven gooien. Zelfs de meest sfeerloze interieur fleurt hiermee op en komt pas echt tot leven. Probeer het eens om het te geloven.